Nieuw Roden boekt overwinning op Terschelling na zinderende slotfase

11-02-2024

Na lang wachten en wederom vele gemiste kansen was het vandaag eindelijk raak voor Nieuw Roden. Nieuw Roden miste dotten van kansen in de openingsfase. Terschelling kreeg twee kansen en strafte de gemiste kansen direct af. Waardoor de ruststand totaal tegen de verhouding in 0-2 was. In de tweede helft een totaal ander Nieuw Roden. De ploeg van Jur Smit, maakte via Wilco Drent de aansluitingstreffer na een goeie actie van Sander. Na sensationele slotfase wist Nieuw Roden in minuut 89 gelijk te maken via Sander Drent. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd maakte Angelo Weggers de bevrijdende 3-2. Deze treffer zorgde voor enorme ontlading bij spelers, staf en publiek.
Een broodnodige overwinning voor de mannen van Jur Smit, waardoor de laatste plaats wordt overgedragen aan de Sweach.

Bedankt voor de uitmuntende support, hopelijk tot volgende week!